Goede doelen kunnen rekenen op onze steun.
Kringloop De Oude School steunt goede doelen.
Kringloop de Oude School is een zelfstandige maatschappelijke onderneming die zorg draagt voor een milieubewust hergebruik van goederen en materialen. Daarbij is sociale betrokkenheid voor ons erg belangrijk en kernmerkend voor Kringloop de oude school.

Zo scheppen wij  diverse mogelijkheden voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij kunnen bij kringloop de oude school werkervaring en vaardigheden verwerven die waardevol zijn voor een terugkeer op de arbeidsmarkt. Zo werken wij nauw samen met betrokken gemeentes en de organisatie Compleet mensenwerk

Uw aangeleverde goederen vinden niet alleen hun weg naar nieuwe eigenaren, waarmee we hergebruik bevorderen, maar ook kunnen stichtingen en minderbedeelden rekenen op onze steun.

Kringloop De Oude School werkt samen en/of steunt:

De Bikkelen / Bureau van Amstel / Mensenwerk RIBW / s'Heerenloo Druten / Werkzaak Maas & Waal / Gemeente Druten / Woningstichting Woongaard Afvalstoffendienst s'Hertogenbosch / Milieustraat Druten.

Wij steunen Stichting Semmy

Waarom Stichting Semmy? In Nederland krijgen jaarlijks ongeveer 125 kinderen te maken met een hersentumor. Circa 15% van de hersentumoren bij kinderen is een hersenstamtumor (DIPG/ponsglioom). Dit zijn ongeveer 18 gevallen per jaar. De overlevingskans bij een hersenstamtumor is vrijwel 0% met een levensverwachting na diagnose van 2 tot 12 maanden. Stichting Semmy financiert het VUmc onderzoek VONK-SEMMY.

Daarom steunen wij met uw aankoop deze belangrijke stichting.
KRINGLOOP DE OUDE SCHOOL

De Horst 3 | 6651 AG | Druten
Holenbergseweg 11 | 6604 AJ | Wijchen
Waterstraat 23 | 6658 AA | Beneden-Leeuwen


06 - 46 63 28 20 (alleen bereikbaar tijdens openingstijden)

info@kringloopdeoudeschool.nl


Copyright © Kringloop De Oude School 2022